Tapahtumat

Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Peelan livekonsertti MineTech-studiolla

5 toukokuun, 2023 klo 18:00 - 21:00

Peelan livekonsertti MineTech-studiolla. Tapahtuma tallennetaan videolle ja materiaali julkaistaan myöhempänä ajankohtana.
”Nuoremman sukupolven jazztaitureista muodostuva kuusihenkinen Peela-yhtye esittää kitaristi-säveltäjä Johannes Granrothin sävellyksiä. Yhtyeen persoonallinen ja notkea groove ammentaa jazzista, funkrockista ja neo-soulista, ja muusikoilla on tilaa leikkiä ja improvisoida. Mukaansatempaava rytminen meininki päätyy etenkin instrumentaali-kappaleihin, mutta Maja Mannila myös koristelee laulullaan kokonaisuutta eloisasti.
Peela on perustettu vuonna 2016 ja julkaisi debyyttialbuminsa ”Layers” toukokuussa 2018. Odotettu toinen levy ”Stepping Stones” ilmestyi syyskuussa 2020.
Yhtyeessä soittavat Johannes Granroth (kitara, laulu, sävellykset), Severi Sorjonen (rummut), Maja Mannila (koskettimet, laulu), Jimi Ahlroos (saksofoni), Oliver Karttunen (basso) ja Mikko Antila (perkussiot).
”Peelassa on hieno yhtyekemia, sillä siinä on vain vahvoja persoonallisuuksia, jotka eivät kuitenkaan varjosta toisiaan. Yhdessä nämä talentit ovat vielä enemmän”, Pentti Ronkanen hehkuttaa yhtyeen esiintymistä Suomijazz.com-sivustolla.
Liput ennakkoon Tiketistä!
Yhteistyössä Peela, Minetech ja Kotka jazz ry

Tiedot

Päivämäärä:
5 toukokuun, 2023
Aika:
18:00 - 21:00

Tapahtumapaikka

MineTech Studios
Kotolahdentie 7
Kotka, Suomi
+ Google Map

Järjestäjä

Kotka Jazz ry