Tapahtumat

Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Kotka jazz ilta: Kymen konservatorio goes Kairo, Osmo Seppälä Trio & Juulia Rihu @ East Coast Jazz Club

15.04.2024 klo 19:00 - 21:00

Kymen konservatorio 19:00-19:30

Osmo Seppälä Trio & Juulia Rihu 19:45-21:00

Juulia Rihu, alttosaksofoni ja laulu
Osmo Seppälä, Hammond B-3 urut
Wiljami Salminen, kitara
Sami Laakso, rummut
Uttilainen Osmo Seppälä hankki ensimmäiset Hammondinsa soittaessaan kouvolalaisessa Session- bändissä 70- luvulla. Sen jälkeen hän on soittanut kosketinsoittimia useissa kokoonpanoissa, mm. Irina Milan ja Pepe Willberg. Aikaa toimiessaan myöhemmin musiikinopettajana Kouvolan kouluissa, muistelee hän erityisellä lämmöllä.
Juulia Rihu on ”kuusaalain” saksofonisti ja laulaja, joka on opiskellut Helsingin Pop & Jazz Konservatoriossa sekä Metropoliassa, josta valmistuu tänä vuonna saksofoninsoitonopettajaksi. Juulia on monipuolinen muusikko, joka keikkailun lisäksi opettaa musiikkia muskarista jazzimprovisointiin.
Myllykoskelta kotoisin oleva Sami Laakso on Pohjois-Kymen musiikkiopiston kasvatteja. Hän on toiminut freelancemuusikkona vuodesta 2005 ja soittanut lukuisten yhtyeitten ja artistien kanssa. Laakson soittoa on voinut ja voi kuulla useissa Kouvolan teatterin musikaaleissa. Osmo Seppälän kanssa hän on soittanut vsta 2005 ja on myös mukana trion levyllä Sunday Jam.
Kotkalainen Wiljami Salminen on toiminut monipuolisesti musiikkialalla, soittaen jazz-, pop-, rock- ja viihdekokoonpanoissa. Hän opettaa myös Kotkan seudun musiikkiopistossa sekä EKAMI:n Kymen Konservatoriossa.

Tiedot

Päivämäärä:
15.04.2024
Aika:
19:00 - 21:00

Tapahtumapaikka

Ravintola Kairo
Satamakatu 7
Kotka,
+ Google Map

Järjestäjä

Kotka Jazz ry