Tapahtumat

Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Eva Vikman @ East Coast Jazz Club

26.02.2024 klo 19:00 - 21:00

Eva Vikman

 

Valovoimaiseksi ja lämpimän karismaattiseksi luonnehdittu laulaja-lauluntekijä Eva Vikman on tullut tunnetuksi lempeistä, sävykkäistä tulkinnoistaan sekä jazzvaikutteisesta pop-iskelmämusiikistaan. Sekä tuotantoyhtiön artistina että oman levymerkkinsä alla musiikkia julkaisseen, palkitun lauluntekijän viimeisin, valtakunnallista radiosoittoa saanut single Aamuun asti aikaa ilmestyi lokakuussa 2022. Vikman työstää toista albumiaan, josta lohkaistu single Olkapää ilmestyy lokakuussa 2023.

Vikman kirjoittaa suomenkielistä popin, jazzin ja iskelmän rajapinnoilla kulkevaa musiikkia, jonka ydintä ovat tunnistettavat melodiat, maalailevat harmoniat sekä samaistuttavat, toiveikkaat tekstit. Konsertissa kuullaan myös jazzsävyin tyyliteltyjä, rakastettuja pop-, iskelmä- ja evergreenklassikoita. Rinnalla soittavat kotimaan työllistetyimpiin jazzmuusikoihin lukeutuvat, pianisti Lassi Kouvo, basisti Ilkka Hanski sekä rumpali Eki Vikman, jotka vastaavat jazzsovituksista.

”Mä toivon, että mun keikalta lähtis mukaan valoisa ja toiveikas olo. Mun biiseillä mä haluan luoda sellaisen kauniin maailman, jossa on vaikeuksista huolimatta toivoa ja uskoa hyvään.”

 

Tiedot

Päivämäärä:
26.02.2024
Aika:
19:00 - 21:00

Tapahtumapaikka

Ravintola Kairo
Satamakatu 7
Kotka,
+ Google Map

Järjestäjä

Kotka Jazz ry